23 Haziran 2015 Salı

Telefona para gönderme

Bankamız müşteri olsun ya da olmasın herkese, alıcının cep telefon. Cebe Havale ile, bankamız müşterisi olsun olmasın, . Cep telefonuna para gönderme özelliği sadece Bireysel müşterilerimiz . Bu durumda herhangi bir yakınınız T. Kimlik Numaranız ve telefon numaranız üzerine para havalesi gerçekleştirebilir. Siz bu parayı size en .

Ziraat Bankası Cebe Para Göndermek İçin En Kolay Yöntem. Garanti Bankası CepBank ile telefon numarasına para gönderme nasıl yapılır? Artık sevdiklerinize Paycell ile Para Göndermek çok kolay.


Başkasına para göndermenin en kolay yolu cebe havale işlemidir. Mobilden para gönderme ile para transferleri istenen saatte gerçekleştirilebilmektedir. Alıcının cep telefonuna ve hesap numarasına gönderilen . Ayrıca bazı büyük sosyal medya platformları da hizmetlerine ödeme sistemlerini entegre etti bile.


Cepbank ve cebe havale nedir, nasıl yapılır?

Cebe para gönderme yöntemleri ve cebe havale nasıl yapılır hakkında bilgiler. Ya da siz telefon numaranızı yazın, uygulama indirme linkini biz size gönderelim. Play kredi kartı ile para göndermek çok kolay!


Bankası da cep telefonuna para transfer hizmeti sağlamaktadır. Uluslararası para transferi piyasasında küresel bir lider olan Western Union dünya çapında 5binden. Saniye ortalama işlem gerçekleştiren sistem oldukça kolay para gönderme imkânı verir. Bu ödeme sistemi kullanılarak banka hesabı olmayan birine de para gönderilebiliyor.


Anında Para Transferleri. Bunun için para göndermek istediğiniz kişinin telefon. Bir NETELLER Hesabı olmasa bile, dünya çapında istediğiniz herkese anında para gönderebilir ve onlardan para kabul edebilirsiniz. Kasadan - Hesaba, Şube, TL, 4TL, Hariç.


Yurt içi havale hizmetine ait ücretlere . Bildiğiniz gibi kişiler arasında yapılan para gönderim işlemleri için herhangi bir banka . Ayrıca kredi kartınızdan diğer hesaplara ya da telefon numarasına para transferi yapabilirsiniz. Yoldayken bile para gönderin - düşük ücretler, çok iyi bir döviz kuru ve banka düzeyinde güvenlik. UPT ile yurt içine ve yurt dışına ucuz, hızlı ve güvenli bir şekilde para alıp, para gönderebilirsiniz. Para yatırmak istediğiniz banka ve kanala tıklayarak işlem detaylarına ulaşabilirsiniz.


Faturalı hat sahipleri mobil ödeme yöntemiyle hesaplarına para gönderme işlemi yapamamaktadır.

Telefon Numaranız : 5. Para yatırma işlemleri ile ilgili tüm sorularınızın ayrıntılı cevaplarına para çekme. ATM veya cep telefonu aracılığıyla para transferi yapın. Bankacılığı şifresini girerek hesabınıza para transferi yapabilirsiniz. Passolig Banka Kartınıza para yükleyebileceğiniz noktalar. Tüm Türkiye Finans Şubeleri arasında TL ve Yabancı Para transferleri yapmak için havale hizmetimizden yararlanabilirsiniz.


Türkiye'den bir MoneyGram acentesi ile nasıl para gönderilir? Para göndermek istediğiniz kişinin kart . Eğer bir mobil cüzdana para gönderiyorsanız, alıcınızın uluslararası telefon kodu ile . Avea Turkcell Vodafone hattından TL kontör gönderme ve farklı operatörlerdeki. TL göndermek istediğiniz telefon numarasını yazıp bir boşluk . Cebe havale demek para göndereceğiniz kişinin banka hesabı olsa da olmasa da cep telefon numarasını girerek para transferi yapabilirsiniz.


NöbetçiTransfer, dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerden, bankalar arası hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde para transfer edebileceğiniz bir platformdur. Kart bilgilerinizi girmeye gerek kalmadan. Bankada hesabı olmayana nasıl para gönderilir? Ziraat bankası hesabınızdan cep telefonuna para gönderme işlemi nasıl yapılır alıcının . Papara ile para gönderirken, bir kişinin papara hesabına, cep telefonuna veya .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar