16 Haziran 2015 Salı

Ileri excel eğitimi

Katılımcıların zaman kaybederek yaptığı hesaplamaları hızla yapabilecek hale gelmeleri sağlanacaktır. Sonuca formül, veri analizi aracı gibi unsurlarla . Excel öğrenmek artık çok kolay! Microsoft Office Kursları ile ilgili bilgi almak için . Dersler Pazartesi, Salı, Çarşamba - Hafta sürer.

Cumartesi - Pazar 14. Kurs, örneklerle tamamen uygulamalı olarak yapılmaktadır. Hesaplamanın excelansı olmak ister misiniz? Hem akademik hem ekonomik bir eğitim için mükemmel bir fırsat bu fırsatı.


LERİ DÜZEY EXCEL EĞİTİMİ. BölüTablolar ve Veri Yönetimi. Nov AÇILMASI PLANLANAN PROGRAM. Görevlisi Cem MORKOÇ.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi . Kayıtlı kurs paketi şeklinde sunulmaktadır. Eğitimin Formatı nedir? Ne zaman katılabilirim? Hemen şimdi katılabilir ve . Zamanını etkin bir şekilde kullanmak isteyen, iş hayatında önemli çözümleri excel kullanımı ile gerçekleştirmek isteyen herkes . EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T. Tüm katılımcılara başarılar dileriz.


Günlük iş hayatında kullanılan excel fonksiyonları ve excel özelliklerini ele alan bir eğitimdir. Formüllerden yardım alarak hesaplamalarınızı daha pratik hale getirmek ister misiniz? Alacağınız ileri excel kursu sayesinde sizde veri. Bunun yanı sıra grup çalışmaları ve birebir özel . Hücre Biçimlendirme ve Düzenleme.


AMAç : Artık yaşamımızın her alanında olan Bilgisayar, hayatımızın her alanında olduğu için Bilgisayar bilmek artık gereksinimlerimizin ve . GTO AKADEMİ, üyelerimizin iş hayatındaki başarılarına destek olmak, ulusal ve uluslararası ölçekte rekabet edebilirliklerine katkı sağlamak amacıyla ihtiyaç . Danışmanlarımız saat içinde ÜCRETSİZ bilgilendirme için dönüş . Taylan Ulaş Evcimen tarafından 9- Mart tarihlerinde iki günde toplam saat süren ileri excel eğitimi.

Proje bazlı eğitimler. Yazılım Sistemleri geliştirme ve yönetim eğitimleriniz için. Alacakları eğitim sayesinde kursiyerlere, bir uygulamada ihtiyaç . En İyi Ofis Programları Kursu. Mühendis, muhasebe uzmanı, satış uzmanı, bankacı ve birçok . Son EtkinliklerTüm Etkinlikler. Muhasebe, banka, hastane, postane ve ticari . Bu kadar önemli olmasının ana nedeni ise artık firmaların verilerini . Kategoriye ait eğitim bulunamadı.


Web sitemizde şu anda bakım ve altyapı çalışması yapılmakta. Size en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar