9 Ekim 2020 Cuma

Videoya müzik ekleme programı indir gezginler

Ashampoo Video Styler 1. Bu program içerdiği reklam uygulamaları nedeniyle bazı antivirüs. Parlaklık, kontrast vb. Dijital videolardan bir film oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.


VideoPad çeşitli video kliplerden veya tek bir video dosyasından bir film oluşturmayı sağlayan,.

Gezginler program oyun indir. AVS Video Editor, videolar üzerinde kesme, bölme, birleştirme, döndürme yapabilmenize izin veren ücretsiz bir uygulamadır. Video Edit Master, ücretsiz olarak kullanıma sunulan video düzenleme programıdır. Aynı şifreleme, çözünürlük ve kare hızına sahip olan video dosyalarını yeniden kodlamadan kolay. Shotcut, video dosyaları üzerinde kodlama, filtreleme gibi düzenleme işlemlerini kullanımı kolay.


Program ile video dosyalarına özel filt. QuickTime çeşitli biçimlerdeki sayısal görüntü, ses, yazı, animasyon, müzik , resim dosyalarını işleyen, Apple Computer tarafından geliştirilen bir çoklu.

OpenShot Video Editor 2. Başlık Editörü: Videolarınıza başlık eklemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Movica: The Movie Editor 6. Windows için ücretsiz video d. Wax hem ev kullanıcıları hem de profesyoneller için iyi bir performans ve esnek video. Free Video Joiner indir - Ücretsiz video birleştirme yazılımı olan Free Video Joiner ile tecrübe sahibi olmasanız dahi kolaylıkla aynı ve farklı formatlardaki . Avidemux ücretsiz bir video düzenleme yazılımıdır.


Basit kesme, filtreleme, ve çevirme işlemlerini kolaylıkla yapmanız için tasarlanmıştır. Audacity ücretsiz, kullanımı kolay bir ses düzenleyicisi ve kaydedicisidir. Temel Özellikleri: Canlı ses kaydetme. Kaset ve kayıtları sayısal . Nero Video , kullanımı kolay arayüzüyle profesyonel görünümlü videolar.


Ses ve Müzik Düzenleme, İyileştirme, Efekt Ekleme , Kaydetme. VSO PhotoDVD ile fotoğraflarınızdan slide hazırlayarak ve arkasına müzik ekleyerek DVD playerinizde izleyebilirsiniz. MAGIX Video Deluxe MX Plus MX indir - MAGIX Video deluxe MX Komple Film.

Bilgisayarınızdaki videoların ses ve . Movavi video düzenleyici – ihtiyacınız olan tüm video düzenleme yazılımı araçları. Arkadaşlarınız ve aileniz için göz alıcı video. Evinizde film montajları yapmak için ideal video düzenleme programı.


Kısacası, bu yazılım amatör film yapımcıları için harika bir program. Kolaylıkla film ekleme , düzenleme ve silme. Fotoğraf ve videolara efekt, yazı, müzik ekleyerek video yapın, slayt hazırlayın. Dünya üzerinde en çok tercih edilen dosya, müzik , video , resim, yazılım ve doküman paylaşım araçlarının başında gelen . Müzik ve Videoları İndirmek İçin En İyi Masaüstü Uygulaması.


Filme özel sesler ve müzik ekleme veya varolan sesleri silme işlemi yine programla yapılabilir. Karşınızda Go : Video indirmek ve izlemek için yepyeni bir uygulama Go, internet kotanız sınırlı veya bağlantınız yavaş olduğunda bile . DirectX özellikle oyun ve video deneyimlerini en iyi şekilde yaşamanız için Microsoft tarafından. D grafikler ve üstün bir müzik ve ses efektleri bilgisayarınızla birlikte daha iyi tecrübe edineceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar