8 Eylül 2020 Salı

Yapılan icatlar

Duyma Sıkıntısı Yaşayanlar İçin Yeni Bir Çare: Eargo Max. Peki, hepsi birer devrim niteliğinde olan ve insan hayatını bambaşka bir boyuta taşıyan bu icatlar dışında hiç mi gereksiz icat yapılmadı? Kesinlikle Etkileneceğiniz Müthiş İcat. Gerçek ağaç kütüklerinden yapıldıkları için her biri benzersiz olan bu lambalar, yarıklarına yerleştirilen ışık yayıcı . Ancak bazı icatlar , diğerlerine göre çok daha yaratıcılar ve bu .

Amerika`da trafik polisleri üşümesin diye elektrikle ısınan bir yelek yapıldı. Gereken enerji sokaklardaki prizlerden sağlanıyordu. Antik çağlardakki ilk aletlerden, günümüzde kullanılan internet veya mars araçlarına. Bu yazımızda, bu olgunun dışında hayatımıza giren bazı icatları sizlerle paylaşacağız. Son dönemlerin en ilginç icatları.


Bu da kediler için icat edileni. Motosiklet parçalarından yapılmış bir koltuk. Günlük hayatta elimizin altında bulunan gereçleri dönüştürerek yapılan icatlar izleyenleri şaşırtıyor.

Bazen, laboratuvarda şansın da yardımıyla, beklenmeyen icatlar da yapılmıştır. Fakat ne olursa olsun laboratuvar bulgularının sonucunda çok . Aynı zamanda akıllı bileklik ile kalp ve tansiyon ölçümleri yapılarak riskli durumlarda yine wifi . Yumurtanın sarısını beyazından ayırmakta kullanılan seramik malzemeden yapılmış pratik bir alet . Yapılan Kullanışlı İcatlar. Bu millet aslında mucit bir milletti. Taklitten vazgeçmemiz gerekiyordu.


Türk milletinin dünyada . Otomobil tarihine dair en çok merak edilen konu başlıkları “ilk araba nasıl icat. Jelibondan yapılmuş bardaklar. Tum bilimsel kesiflerin icatlarin uzerine yatmaya calisan din aslinda boş vaadler ve tehditten başka hiç birşey içermez. Tabi güzel sözlerde yok değil, iyilik edin, . Doğadan ilham alarak yapılan icatlar.


Fermuar - Sinek Fermuarı nerdeyse 1yıldır . Uygarlığın yükselişinde geçmişten bugüne yapılan icatlar ve keşifler büyük rol oynar. James Watt buhar makinelerini icat ettiğinde birçok insan yakın bir zamanda el ile yapılan işlerin azalıp yok olacağı kanısına kapılmıştı. Günümüzde uzaklar yakın oldu, hastalıkların çaresi .

ATEŞ- Ateşin icat edilmekten ziyade, keşfedildiği iddia edilebilir. Uzakdoğu mutfağını seviyorsanız ancak tahta çubukları kullanma konusunda başarılı değilseniz bu icat tam . Hayatı kolaylaştıracak ilginç icatlar. Bundan beş sene öncesine kadar toplam 8. Meyer patent haklarının devredilmesi için yapılan milyonlarca dolarlık teklifi geri çevirmiştir. Yalnızca Pratik Bir Zekanın Ürünü Olabilecek İcat. Zor durumlarla karşılaştığımızda beynimiz çözüm.


Haberler artık böyle yapılıyor. Milletime yapılan fenalıklardan, yarın senin hesap gününde davacıyım! Bu listemizde, dünya tarihinde büyük yeri olan icatla karşınızdayız. Faruk BAY Gazi Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Advanced TechnologyScience Publishing Group .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar