13 Mayıs 2020 Çarşamba

Sinerji

Sinerji

Etiket Arşivleri: adsl modem şifresi. Modem kelimesi modulation-demodulation kelimelerinin başlarındaki harflerden türetilmiştir. Günümüzde artık yüzlerce kablosuz modem var ve hepsinin arayüz şifleri ve arayüzü farklı merak ettiğiniz tüm marka, modem arayüz şifrelerini. Bu ip adresi AirTies modemler için login ekranını açar. Açılan bu ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek modemin içine ulaşabilirsiniz.


Sinerji

Tp link modem arayüzüne girme ve şifre değiştirme 06/12/20 Tp link. ADSL modem , a router and a wireless access point. Eğer modem arayüzü şifrenizi unuttuysanız, Webtekno olarak imdadınıza yetişiyoruz. Kullanıcı adı: DSL ; Şifre : DSL. En büyük sorunumuz unutkanlık, modem arayüz şifresi unuttum olayı da bunun bir.


Modem içerisine giriş yaptıktan sonra önce ADSL ayarını yapıp ardından . ZTE ZXHN H168N 300Mbps Kablosuz VDSL2/ADSL2+ Modem. Kurulum öncesi, servis sağlayıcınızdan adsl kullanıcı adı ve şifrenizi almayı unutmayınız. Bir arkadaş şöyle demiş ; Şifre kısmına gel ve sağ tıkla. Sonra type=Password kısmı çıkacak.


Sinerji

Onu type=Text olarak değiştir. Bireysel şifre hatırlatma işlemleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar