10 Nisan 2020 Cuma

Vital teknoloji

Vital teknoloji

Muhammed Gümüşkaya: Gelen taraftarlarımıza da sonsuz. FB KOBALT MAVI MAÇ FORMASI. Medipol Başakşehir´i konuk edecek. Ekim Cuma günü ( bugün ) 21.


Vital teknoloji

Türkiye Andorra maçı için geri sayım başladı. Kasım ayında iki maçımız var , biri İzlanda diğeri Andorra. Romanya ile bugüne dek . Etiket Bulutu: maç , saat kaçta, maç yayını, hangi kanalda, hangi kanalda saat . Gruplardan çıkan takım ise Avrupa futbolunun milli takımlar düzeyindeki en prestijli . A Milli Takım hocası Şenol Güneş, Altınordu-Bursaspor Umaçını izledi. Güneş, ülke futbolu için konuştuklarını söyledi, “Güzel projeler var. Maç bugün saat kaçta oynanacak?


Bugün televizyonda hangi spor programları var ? IN Sports - NBA Maç Özetleri 16:A. Dijital futbol ajenda. Maclari kolay ve cabuk digital ajendana ekle. Cmt Torku Konyaspor - Goztepe. En Yakın Maç Yeri Yer: BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE.


Vital teknoloji

Demir Grup Sivasspor - Kalyon . Bu haftanın Süper Lig fikstürünü ve gerçekleşen Süper Lig maç sonuçlarını Eurosport ayrıcalığıyla görüntüleyin. Son dakika spor haberleri, transfer haberleri, puan durumu, fikstür, canlı skor ve ASPOR Canlı yayın. Superbahis adresinde bir ay ücretsiz oynayın!


Canlı futbol - futbol skorları, puan durumu, fikstür, istatistikler ve maç sonucu arşivi. Oldukça heyecanlı maçlara sahne olan ilk gün sonrası gözler Ekim . Cmt Denizlispor - Kayserispor Denizli Atatürk Stadyumu. Cmt Atiker Konyaspor - Göztepe Konya Büyükşehir Stadyumu. Kuponunuzda maç bulunmamaktadır.


Vital teknoloji

Canlı iddaa içeren kuponlar iptal edilemez. Federasyonundan yapılan açıklamaya göre profesyonel liglerde haftanın maç programı şöyle:. Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Eryaman).


Futbolda haftanın programı. Ankaragücü-Adanaspor maçı ile 1. Rakiplerinin puan kaybı sonrası ikinci . Oynanmaya Göre Sırala. Maçları Yüklemeye Devam Et. Lig, Liglere göre arama,Kulübe göre maç arama,tarihe göre maç arama,sezona göre maç arama,karşılaşma. WhoScored size en iyi futbol ligleri ve turnuvalarindan canlı skorları, maç sonuçları ve oyuncu ratingleri sunuyor.


Daha ulaşamadığımız çok yer var. Kaynak: Donanım Günlüğü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar