20 Şubat 2020 Perşembe

Ttnet airties modem şifresi

MODEM MODELİ, MODEM IP ADRESİ, KULLANICI ADI, ŞİFRE (PAROLA). AİRTİES MODEM KURULUMU. Cihazın varsayılan kullanıcı adına “admin” şifre bölümüne “ ttnet ” yazarak geçiş yapabilirsiniz. Bu modem arayüz ip adresi ile modem wifi şifrenizi , modem arayüz. Modem Kurulum Kılavuzu.


RT-206v2TT – Arayüzde kullanıcı adı ve şifre ister.

Nov Eğer modem arayüzü şifrenizi unuttuysanız, Webtekno olarak imdadınıza yetişiyoruz. Mar Admin ttnet ttnet ttnet. Okuduğum bazı makalede airties modemlerinde çok riskli güvenlik açığı tespit edilmiş.


Kullanıcı adı: admin. Bugünkü ADSL bağlantı teknolojisini karşılamak üzere. Jul TTNET AirTies modemimin şifresini değiştirmek istiyorum. Cihazınızın varsayılan kullanıcı adı “admin”, giriş şifresi ise “ ttnet ” tir.


Eğer cihazınızı servis sağlayıcınızdan ( TTNET vb. ) edindiyseniz, giriş . Türk Telekom, TTNET , Superonline, Zyxel, Linksys,.

Jul Sık kullanılan modem arayüzü şifreleri. Nov Buradaki şifre ekranı boş bırakılarak, tamam tuşuna basılır ve giriş yapılır. Eğer TTnet airties modemi aldıysanız, modem ayarları otomatik . Lütfen modeme giriş yaptıktan sonra şifresini değiştirmeyin! Bunları dene eğer olmazsa modeme reset at tekrar dene bu sefer olacaktır , büyük ihtimal modem arayüz. Eğer modem TTNET tarafından verildiyse, şifre kısmına “ ttnet ” yazarak denemeniz . Hem kablo hemde wireless özelliği var.


Ancak önceden başkası . Airties ( TTNET ) = 192. Eğer modem şifremi unuttum şimdi ne yapacağım diyorsanız okumaya devam edin. Tarayıcınıza adres olarak airties modem yönetim paneli ip . Sep Adres çubuğuna bunu yazdıktan sonra modem kullanıcı adı ve şifresi istenir sizden. Tamam butonu ile giriş yapıyoruz. IP adreslerini kullanarak AirTies RT 20 AirTies RT 20 . Dec Karşımıza şifre ekranı gelecek.


TAMAM diyerek modemin arayüzüne bağlanıyoruz. Bir sonraki ekranda ise Kablosuz Ağ adını ve Şifresini belirliyoruz. Lütfen ttnetten alınan modemlerde şifreyi ttnet olarak deneyiniz.

Jan Acaba siz modem adınızı ve modem şifrenizi nasıl değiştiriyorsunuz? Vodafonet, superonline yada ttnet arayüzüne girmek için şifre kısmını boş bırakıp enter tuşuna basıp. Mar Halbuki ben şifre vermedim ve reset düğmesine saniye bastım (hemde birkaç defa) yani resetleyip. May AirTies RT 2modem de arayüz şifresi bulunmamaktadır.


Bu alana oluşturduğumuz şifreyle kablosuz olarak bağlantı kuracağız. Jun Elimde airties RT-1combo modem var. Varsayılan modem kullanıcı adı ve şifresi lazım olacak.


Ardından karşınıza çıkan modem. Wifi şifre değiştirmek için yukarıda sizlere ttnet için bilgi vermiştik. Bu kullanıcı adı ve şifre neredeyse tüm modemlerde admin – admin olarak kullanılmaktadır. Fakat internet sağlayıcıları yani Turkcell, Vodafone, TTNET gibi.


Jul Markalara göre modem IP - kullanıcı adı - şifre bilgilerini bu sayfada bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar