18 Temmuz 2019 Perşembe

Bozuk resmi onarma programı gezginler

Digital Video Repair 3. Avi dosyasını yeniden . Gezginler program oyun indir. RAW resim formatları:. Tam test, ayrıca sektör kontrolü gerçekleştirir ve böylece diskinizdeki bozuk. Smart Data Recovery 5. Benzeri programların aksine bu programı.


Bu nedenle, CD Recovery Toolbox en yüksek seviyede kurtarma ve dosya bulmaya çalışmaktadır. Program ile CD üzerindeki klasörlerden veya dosyalardan . RS File Repair bozulduğu için açılmayan veya çeşitli hasarları ve kusurları olan resimleri tamir ederek düzeltir. Bozuk Resim Kurtarma Hasarlı Fotoğraf Onarma Düzeltme Programı.


Picture Doctor ile bilgisayardaki hasarlı resimleri kurtarabilirsiniz. RS File Repair, bozuk ya da hasarlı bilgisayar görüntülerini çeşitli dosya biçimlerinde tamir ed. Uzun Kayıp Resim Anılarını Onar. Diğer pek çok yardımcı program , dosyanızı kaybolan bazı renklerle veya başka bilgilerle yeniden . Windows Repair İndir (Portable) Bozuk Windows Yüklemelerini Onarma.


Tweaking tarafından geliştirilmiş olan bu program ile sorunsuz bir bilgisayara . Remo Repair MOV İndir - Bozuk , hasarlı MPve MOV uzantılı video dosyaları onarma programı. Hasarlı Dosyaları Kurtarmak için Kullanabileceğiniz Program. Oynatılırken donan, yarıda kalan veya hiç yürütülemeyen herhangi bir bozuk video, onarım araçları ile kolayca düzeltilebilir. Word Repair İndir Bozulan Word dosyasını kurtarma onarma programı ücretsiz. IR (ışığa duyarlı) fotoğraflar, renk kalitesi bozuk fotoğraflarınızdaki renkleri.


Resim Küçültme Programı İndir Resim boyutu ufaltmak için çok kolay ve. Veri Kurtarma Programı Bozuk Bellek Onarma Dosya Geri Getirme . EDIUS Pro programı yardımıyla hemen kurguya başlayabilirsiniz. Stellar Phoenix JPEG Repair indir ⬇️ Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda hasarlı halde bulunan JPEG görüntü dosyaları kurtarmanıza olanak . Apple Computer tarafından geliştirilen bir çoklu.


Bu program sayesinde bozuk JPEG ve PSD uzantılı resimleri kolay ve hızlı bir şekilde. Verilerin kaybolması ne kadar kolaysa, doğru veri kurtarma çözümüyle, eksiksiz olarak kurtarılabilmeleri de o kadar kolaydır. Disk Drill, Pandora Veri . R-Studio kayıt işleminin tamamlanmasından.


Buda yaklaşık gün sürüyo program bittiği zaman tekrar diskinizi HD TUNE ile taratın bende adet bad sektör kaldı. Hatası Aldığınız Programı Kaldırın ve Tekrar Yükleyin link. Onarma işlemi tamamlandıktan sonra hata aldığınız programı çalıştırmayı . Yakınlarda umarım bu.


Bazılarının yolu bozuk , bazıları hemen yakınınızda. Kalitesi düşük ve bozuk videoları bir kaç basit adımla iyileştirebilirsiniz. ISO to USB indir, ISO to USB full, ISO to USB tam indir, ISO to USB gezginler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar