14 Şubat 2019 Perşembe

Windows 8 bluetooth indir

Notebook adaptör onarım ( tamir ) işlemleri. Ancak çoğu zaman laptop adaptör tamiri daha masraflı sonuçlara sebep olurken. Laptop adaptör kablosu zedelenme ve hasar sonucunda zarar görebilir. Laptop Yedek Parça, Bursa, Adaptör , Şarj, Batarya, Pil, Jack.


Aşağı yukarı sarj kablosuyla oynamaktan gına geldi elimi çektiğim an gidiyor sarj teması.

Adaptör soketinizin değişmesi gerekiyor notebook tamiri yapan . Batarya (Pil), adaptör ve kablo sorunları, Şarj girişi, şarj alma sorunları,. Toshiba notebooklara ait, kopan adaptör kabloları , elektrik arızası olan adaptörler , sarj soketi kırılmış adaptörlerin tamiri yapılmaktadır. Her nevi marka ve model notebooklarınızın Adaptör tamiri gerekli titizlikte yapılmaktadır.


Tamirin yanı sıra orjinal . Kablo tam o laptop a bağlantı yeri ile kablonun birleştiği kısımdan koptu. Kablolardan başlıyarak çok dikkatlice pcb ye kadar izle eğer birşey bulamazsan pcb yide çok dikkatli bir .

Asus N5N550J N550JK Q5G5G550J Ekran Flex Data Kablosu. MM ŞARJ ŞARZ CİHAZI . Laptop Şarj Almıyor – Olmuyor Sorununa sebep olan bazı etmenler şunlardır. Sony servis, tamir etmiyoruz yenisini satıyoruz diyor.


Hp Adaptör izmir notebook teknik servisi. Lenovo notebooklara ait, kopan adaptör kabloları , elektrik arızası olan adaptörler , sarj soketi kırılmış adaptörlerin tamiri yapılmaktadır. Monster: ULTRA Adaptör. ADET çok amaçlı dizüstü bilgisayar arabirim kablosu tamir DC güç adaptörü. Laptop AC güç adaptörü şarj aleti kablosu DC onarım kablosu Asus Toshiba . Vergiler Hariç: 02TL.


Stok Durumu: Tükendi . Sağ sol yapınca şarj . LAPTOP FLEXI KABLO TAMİR. MacBook şarj adaptör kabloları kullanım şartlarına bağlı olarak zamanla yırtılabilir, kopabilir. Lenovo şarj adaptörü tamiri sayesinde artık taşıma sırlarında kabloların bozulması ve .

Bu durumda yeni bir şarj adaptörü almak . Kırılan veya kopan adaptör kablolarını aslına uygun olarak değiştiriyoruz. Kablo Değişimi veya tamiri yapılmaktadır. Acer notebooklara ait, kopan adaptör kabloları , elektrik arızası olan adaptörler , sarj soketi kırılmış adaptörlerin tamiri yapılmaktadır. Laptop Adaptör Kablosu Değişimi Sadece 1TL - Kopan veya sorunlu çalışan. Kopan adaptör kablosu profesyonel kişiler tarafından onarılabilir.


Apple Macbook Pro, Macbook Air Laptoplarda kullanılan Magsafe ve Magsafeadaptör kabloları kullanıma . Daha önce uzatma kablosu tamiri yapmıştım. ADAPTÖR GİRİŞİ TAMİRİ VE ONARIMI. Basit bir arızası vardı. Kullanım sonucu devre kutusunun dibinden kırılmış yada şase olmuş laptop adaptör kablosunun tamirini yapıyoruz. Asus adaptör modelleri satış ve serfis hizmetleri İzmir.


Adaptör kablosunun adaptör çevresine sıkı olarak sarılması adaptör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar