11 Ekim 2018 Perşembe

Otel oyunu oyna

OTEL OYUNU - OyunuBurada. Janes Hotel Işletme - Ücretsiz online oyun ! Favori oyununu bul ve hemen oyna ! Bütün misafirlerinin mutlu olduğundan emin ol böylece giderken daha fazla para bırakabilirler. Günlük limitine ulaş ve otelini şehirdeki en güzel otel olana kadar . Tarihi şato büyük aile oteli yöneteceğiz.

Müşterileri odalarına yerleştir ve otel işlerini yap. En güzel otel oyunlarının yanı sıra yeni otel oyunu ve puanlı otel oyunlarının keyfini çıkartabilirsiniz. Rusty Hotel kaçış, yıldız otel kaçış, Frenzy otel Kırmızı otel oda kaçış, Kayıp Villa, Ölümcül ta. Sıfırdan başlayarak büyük ve lüks bir otel yapıp yöneteceğin güzel bir otel işletme oyunu.


Bu menajer oyununda tarayıcı içinde tatil yaşayabilirsiniz. Otel kurma ve yönetme oyunu. MySunnyResort oyununu ücretsiz . Banka müdürünün nakit kaydının başarısı sonrasında burada 3D otel oyunlarında beş yıldızlı otel müdürü ilk kez gelir.


Beş yıldızlı en iyi otel.

Aile oteli oyununu maxoyun ile oynayın - en iyi flash oyun sitesi. Gelen müşterilere oda verin, isteklerini yapın. Oyuna isminizi girerek başlayın. Yapmanız gerekenler size yönergeler ile gösteriliyor , bu yönergeleri uygulayın.


Daha sonra ilerlediğinizde bir üst seviye göreve . Bu oyun Zeka Oyunları kategorisinde yer alır. Bir otel sahibi olmaya ne. Hayallerindeki oteli.


Zombi Oteli Oyunu - Size saldırmaya çalışan zombileri yoketmeniz gerekiyor. Oyun toplam bölümden oluşmakta ve ilerledikçe gelen zombiler artmaktadır. Dekorasyon Oyunları - Zeytin Oyun. Bir kırda sadece çiftlere ilgi gösterecek ve onları otelinizde . Naughty Hotel oynamak için hemen tıkla. Mouse ile PLAY i Tıkla.


Yön Tuşlarını ile yönlendirerek oyunu devam ettir. Oyun Hakkında Bilgi : Oyunda müşterilerin arabalarını otelin parkına götürüp park etmeniz gerekiyor. Oyun kontrolünü mouse ile sağlıyoruz.


Oyun ile ilgili açıklama hazırlanıyor.

Geliştirmeli otel işletme oynamaya başlamadan önce ismini yazmalısınız. Habbo Hotel oyunu - Dünyada milyondan fazla kullanıcının oynadığı tarayıcı tabanlı sosyal oyun Habbo Hotel Türkçe dahil farklı dilde yayınlanmaktadır. Magic: The Gathering Arena World of Warships oyunu oyna World of . Beceri oyunlarından şirin hotel oyunları, şirin hotel oyunu oyna - Oyunlar 2. Kaçış görevi otel oyunu bu sefer size zorlu bir plan ile otel içerisinden kaçmanız isteniliyor.


Etrafınızda ne görürseniz hepsini tek tek. Yıldız Oteli Oyunu Oyna , Elinizdeki belirli miktardaki sermaye ile başlayacağınız otelcilik işini ilerletip otelinize yı. Siz Jane doğal şehrin dışında bir küçük iki yıldızlı bir otel başlayacağız.


Oyun yüklendikten sonra isminizi yazın ve ardından start butonuna . Kral Şakir ve Remzi otelden kaçış oyunu oynuyor. Daha fazla komik oyun videoları için Oyunza kanalına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar