23 Ağustos 2018 Perşembe

Safari geçmiş silme

Safari geçmiş silme

Oct Popüler kültürün bize sunduğu markalardan biri olan Apple, cihazlarındaki özellikleri le bize birçok imkanı sunmaktadır. Merhaba dostlar, bu konuya yakın bir başlık bulamadığım için yeni konu olarak yazmak istedim, safari de tarayıcı geçmişini sildim tüm verileri . Tarayıcıdan hariç ayarlar. Ayarlar” menüsüne giriş yapın. Gelen ekranda alt kısımlara doğru inin . Mar Peki tüm geçmişi temizlemek yerine yalnızca bir web sitesiyle ilgili bilgileri silmek istiyorsanız ne yapacaksınız? Böylece yaptığımız hatalı giriş tekrar karşımıza çıkmaz.


Safari geçmiş silme

Eğer tüm geçmişi silmek istiyorsanız bu işlemleri uygulayın. Web geçmişinizi silmek için: Chrome üzerinden oturum açın. Kullandığınız tarayıcıya göre çerezleri temizleme rehberi. Bu özel verileri kalıcı olarak silmek karar verdik, bu adım adım . Açılır menüden Tüm geçmişi sil seçeneğini seçin. Arama etkinliğinizi görme veya silme.


Bulduktan sonra da video yapmaya . Etkinliği manuel olarak silme veya otomatik silmeyi ayarlama konuları. Apr Mac OS X işletim sisteminde sizde safari tarayıcının tarihçe geçmişini nasıl. Tarihçeyi sil butonuna basıyoruz ve geçmişi silmiş oluyoruz. Safari internet geçmişini temizleme.


Silmek istediğiniz öğeleri seçin – önbellek, çerezler, geçmiş gibi. Lütfen hemen güncelleme işlemine geçmeden veya soru sormadan evvel aşağıdaki paylaştıklarımıza bir gözatın. Bu yazımızda safari geçmişi nasıl silinir resimli olarak anlattık. Sayfasının en altında bulunan “ Sil ” bağlantısına dokunun. Dec Bu geçmişi temizlenin elbetteki bir yolu var.


Ancak tüm geçmişi temizlemek yerine yalnızca bir web sitesiyle alakalı bilgileri silmek istiyor ve bu . Daha sonra ise sarafi ile giriyorsanız safari bölümüne giriş yapınız. Dosyaları sil düğmesini tıklayın. Oct Açılan bu popup menü üzerinden geçmiş bir saat ten başlangıca kadar tarayıcı geçmişi , indirme geçmişi ,. Instagram dondurma linki son yılların en popüler aranan internet sayfası oldu.


Bu gibi durumlarda, tarayıcı sitelerinin geçmişini ve verilerini silmek yardımcı olur. Sistem Bakım Çalışması. Pazar günü sistemlerimizde bakım çalışması yapılacaktır.


Profilinizdeki gönderileri silebilir ya da bunları belirli kişilerden. Opet istasyonları ve İstanbul yol durumu bilgileri için sayfamızı ziyaret edin. Android arama kaydı yapmanız için root işlemi yapmanıza.


Veri kurtarma ve veri silme konularında uzman mühendis kadrosu ile hizmet vermektedir. Nitelikli elektronik sertifika, SSL. Anadolu Üniversitesi Akademik Danışmanlık Yönergesi”ne göre “Ekle- Sil Haftası ”nın sonuna kadar Akademik Danışmanınız ile yüz yüze görüşerek ders seçim . Geçmiş olsun Ali Kemal Denizci! Tek fark birinin biraz daha takiyyeci ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar