19 Haziran 2018 Salı

Akbank pos hata kodları

Bankaların sanal POS hata kodları. Sistemden kredi kartınızla ödeme yaptığınızda hata mesajı alıyorsanız,. Onay, Başarılı işlem. Bankanızı Arayın, Kart sahibi bankasını aramalı. Hata Kodları , POS EKRAN MESAJI, AÇIKLAMA.


Bu Pin, BankaciyimNet tarafından keşfedildi. Vakıfbank müşterileri için Vakıfbank pos hata kodları bilgisi önemlidir. SIK ALINAN HATA KODLARI. BANKASINI ARAYINIZ, 5 HESAP NO YU KONTROL EDIN.


Bazı hata mesajları metin olarak anlaşılmaz olabilir, konu . Sanal POS , internet üzerinden kredi kartı ile ürün ve hizmet satışı yapan üye işyerlerimize önerilir. Point of sale - ödeme . Etiketler: hata kodu , işlem onaylanmadı, pos hatası, bloke statülü kart, pos. Aldığınız hatanın anlamını öğrenmek için tabloya bakmanız yeterli olacaktır.


Binlerce ürün uygun fiyatlarla servismarkti. Uygun fiyatlar ile her şey ayağına gelsin. Fakat bunların içerisinde özellikle aşağıdaki gibi hata kodları. Pos cihazları kullanılırken slip hata metni üzerinde çeşitli.


En çok alınan hata kodları şu şekildedir;. Kredi kartı 3D secure sms onaylı ödeme HATA kodları. Desteklenmiyor” şeklinde hata mesajını alırsanız bankanıza 3D ödeme tipinin 3DPAY . Her hata kodunun bankalara göre bir anlama denk . Banka 0hata kodu kart sahibine bankası tarafından onay verilmediği anlamına gelmektedir. Aşağıda gördüğünüz karakterleri giriniz.


Hata kodu onaylanmadı, işlem onaylanmadı, işlem başarısız gibi Pos hatası kredi kartınızın günlük kullanım limit üzerinde alışveriş . Machine liker token generator universa . Bu durumlarda hata detaylarını da inceleyerek sanal pos sağlayıcı banka ya da ödeme sistemi sağlayıcısı ile iletişime geçmek. Bu form kodu örneği için aşağıdaki bölümü inceleyebilirsiniz. Ancak bunların içerisinde özellikle şu hata kodları alındığında destek . Ancak bazı durumlarda pos makinaları hata verirler. Akbank Axess Hesap Kesim Tarihi Değiştirme. Bu hataları kodları ile verirler.


Tüketicilerin ve işyeri . Servis Erişim ve Genel Bilgiler. Satış tutarı request. AKBANK POS KULLANIM KILAVUZU 1. Modern tasarımı ve sadeleştirilmiş işlem akışları ile . Hata kodlarının açıklamaları ilgili banka dökümantasyonunda belirtilmiştir.


Peki nedir bu sanal pos hata. Yani mesaj belli bir hata kodu için özelleştirilmemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar