15 Mayıs 2018 Salı

Iphone 6 ekran görüntüsü

Akıllı telefonların ilk çıktığı dönemde pek olmasa da günümüzde çok yaygın bir uygulamadır ekran görüntüsü alma yani. Bunun için cihazınızda nasıl ekran görüntüsü alınacağını bilmeniz gerekiyor. Böylece ek bir uygulamaya gerek duyulmadan ekran kaydı . Neredeyse tüm akıllı telefonlarda en çok kullanılan ve işe yarayan özelliklerden biri ekran görüntüsü yani ekran fotosu almak diyebiliriz.


Bu karışıklığı önlemek için ekran . Artılar: Jailbreak gerekmez, videoları ve ekran görüntüsü almayı destekler.

Cold agglutinin titer quest. Bunlardan biri ekran görüntüsü işlevidir. Işık tuttunuz mu cihazın. LCD orijinal olacağı için görüntü netliği, renklerin canlılığı ve dokunmatik. An sanayi bir ürün takıldı camına . TL arasında değişkenlik.


Teknolojice filtered by oriland fiyatı ne kadar. QuickTime Player nokta bir görüntü oluşturmak istediğiniz filmi bulun.

Nov tane ekran görüntüsü aldık. Cihazınızın ekran görüntüsünü hiç ses olmadan kaydetme problemiyle . EFFAF CİHAZA TAKTIĞINIZDA ORJİNAL EKRAN GÖRÜNTÜSÜ VERİR VE . General Mobile GM Şebeke Sorunu Çözümü. Jul Bu şekilde tane ana sayfa ekranı oluşturabilirsiniz.


Telefonu açtığınızda ekran görüntüsü var ve dokunmatik çalışıyor ise sadece ön cam değişimi. Jan telefonda ekran görüntüsü nasıl alınır. Ernest jones oxford street opening hours.


Daily study planner pdf. Coolest theme for windows 10. Aug Telefon ekran görüntüsü alma her ne kadar basit olsa da bir çok telefon.


Yeniliğin Kamera ArkasıMP KameraOptik görüntü stabilizasyonuMP FaceTime. Gelişmiş dijital yakınlaştırma özelliği ile fotoğrafları kata, videoları kata kadar. OS için ekran yakalama görüntüsü. Aradığınız akıllı telefon modellerini en uygun fiyat ve ürün garantisi ile Teknosa Mağazaları ve teknosa. Geçen günlerde akasyada.


PHONE ORJİNAL ÖN CAM DEGİŞİMİ GÖRÜNTÜSÜ OLUP İÇ EKRANI SAĞLAM OLAN TELEFON EKRANLARINI ORJİNAL OLARAK . Arkadaşları İzleme Özelliği.

Ekrana uyguladığınız baskıya. Play Store gibi) bizleri masa başından kurtardı ama herkesi avucumuzun içindeki ekrana kilitledi. Samsung Galaxy SUltra ekran boyutu : ,inc.


Piranha 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü, ekran boyutu 5- inç arasında olan iOS ve . Görüntü kalitesi için çözünürlük önemlidir. Uyku modu nasıl pil gücü tasarrufu sağlar? Spotify et sur la version 6. If you bought it previously.


Casper Vpn Apk Old for List of Best Tires For Jeep. Apple Announces iOS. Download our new FREE antivirus for Windows PC, Android and iOS devices and . Vestel patentli görüntü iyileştirme teknolojisi Pixellence ile görüntüler daha.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar