5 Ağustos 2016 Cuma

Açılmayan telefondan rehber kurtarma

EMMC çipine odaklanmalısınız. Söz konusu verileri kurtarmak için . Birçok Android sahibi, ana kart arızası veya düşme, çarpma sonucu oluşan fiziksel hasar nedeniyle açılmayan veya çalışmayan telefon veya . Diyorsanız, ekranda kararma var ise ya da telefondan veri kurtarmak istiyorsanız . Bu sayede ekranı kırılan cihazınızdaki . Dolayısıyla telefondaki hiçbir içeriğe ulaşamıyorum. Ama telefon rehberini kurtarmak istiyorum.


Telefon açık ama dokunmatik bozuk. Tekrar ediyorum;ekran kilidi açılmadığı için bilgisayar telefonu . Bu durum çok sık yaşanmasa da . Arkadaşlar telefonun durup dururken beyaz ekran oldu, nasıl oldu anlamadım. Bunların yanı sıra kapalı ya da açılmayan telefondan veri kurtarma programı diye bir şeyin olmadığını ve genelde bu tür uygulamaların internet . Böyle bir durumda karşısında genelde açılmayan telefondan veri kurtarma programı gibi farklı yazılımlar tercih edilir. Nasıl veri kurtarabilirim? Ayrıntılı bilgi için kontrol edin!


Akıllı telefonlarının ekranı kullanılamayacak şekilde kırılan kullanıcılar, rehberlerini , fotoğraflarını, videolarını, mesajlarını ve hesap şifrelerini . Sİlinen Android verilerini kurtarmak için çözüm arıyorsanız, burada kullanışlı ipuçlarını. Bu tür durumlarda kullanıcıların aklına ilk olarak açılmayan telefondan veri kurtarma programı şeklinde çözümler gelir. Bu programların verimli . Siz de “ telefon düştü, kırıldı,.


Gündelik hayatta cep telefonu kullanan her birey için rehberi oldukça önemlidir. Bu yazılım sayesinde . Fabrika ayarlarına döndükten sonra, sim kartın kırılması ve cep telefonuna . Otomatik olarak telefon algılanıyor ve işlem başlıyor. Merhaba, Samsung Galaxy Note Edge telefonum ekranı kırık ve açılmıyor.


Yılda milyon mutlu müşteri. Son yıllarda Gorilla Glass cam koruma içeren akıllı telefonlar iyice baskın duruma geldi yani koruma var ama tam anlamıyla kırılmaz denemez . Birdenbire telefonum kapandı ve açılmadı bir telefoncuya götürdüm. Ekranı kırılmış bir akıllı telefondan veriler nasıl kurtarılır?


My Contacts Backup ile cihazınızdaki Adres Defterini, herhangi bir sunucuya veya senkronizasyona ihtiyaç duymadan kolayca yedekleyebilirsiniz. Veri Kurtarma Hizmetleri Genel Müdürü Serap Günal, cihazları sıvı temasına maruz. Kaybolan verileri geri getirmek için ihtiyacınız olan veri kurtarma aracı burada. OS Sierra Güncellemesinden Sonra Mac Açılmıyor veya Başlamıyor. Android telefon girmesi ile beraber özel hayatlarında kullandıkları tüm bilgileri bu.


Veri kurtarma yöntemlerini arıyorsanız doğru yerdesiniz. Nokia pc suite programını açın ve seçeneklerdeki Rehber ikonuna tıklayın. Bilgileri kurtarmak için telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayar haliyle telefona. Belki de IOS güncellemeleri sırasında yapmış olduğunuz bir yanlıştan ötürü cihazınız açılmıyor.


Program kurulumunun ardından program hemen açılmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar