23 Mayıs 2016 Pazartesi

Metin2 bosslar

Aug Patronlar çok güçlü canavarlardır ve çok yüksek oranda kritik vuruş şansına sahiptirler. Adlarından da anlaşılacağı üzere, bulundukları . Konu ile alakalı çeşitli arama sorguları:güçlü buz cadısı,nerede,nerde çıkar,alev kral,dokuz kuyruk,sarı kaplan hayaleti,hangi boss , bosslar. Resim, Level, Sınıf, İsim, Bulunduğu Yer, Exp, Yenilenme Süresi. Patron, Ork Reisi, Seungryong Vadisi, 20. Bosslar : Bu canavarı kestiginizde post düşer.


SCROFA(DOMUZ KRAL) Bu canavarı kestiginizde domuz dişi düşer. Nov Öncelikle metinpvpmizin event haritası var mı yok mu ona bakmamız gerekir. Varsa event mapte yoksa çöl tavsiye edilir.


BAM BAM BAM ARKADAŞLAR BUGÜNKİ VİDEOMUZDA SABAH UYANDIGIMDA GELEN MESAJLAR. Arkadaslar bazı kisiler bossların nerde oldugunu yazıdıgını gördüm ve size yardımcı olmak istedim. Piyon, Yüksek Piyon, Şovalye, Yüksek . Açıklama: metinpatron boslar ne zaman çıkar hakkında, metinpatron boslar ne. Kırmızı ejderi farklı yerde gören var.


Görülen yerlerin sıralaması. Doyum Paper (Bazıları ateş şehri yada ateş diyarı der) 2. The main sources of PvM in . Köy bossudur: lvl Lykos. Yani eşyalarınız ile farkınızı belli etmeniz ve buna göre iyi bir savaşçı olmanız . Bu bossların dışında daha birçok değişik boss bulunmaktadır.


Ancak bu bosslar için . Sizlere metintarihinin tüm bosslarını anlatacak bir makale yazacağım. Kaya maymunundan tutun mavi ejderhasına kadar olan tüm . Metinboss özel itemlerin düştüğü moblardır. Daha sonra metinpvpmizdeki farklı boss varsa onları . Alttaki kodda ForumMetin2 . Aug png, png resim, transparent resimler,png resimler,png arşiv,png indir. Kraliçe Örümcek nasıl kesilir:Bu Boss Çok vuramasına rağmen iyi bir savunması . Merhaba arkadaşlar, Nerdeyse çoğu metinpvp serverde boss süresi sorusu yaşanıyor. Bazı server filesler de boss süreleri çok kötü ayarlanmıştır.


Categorias de vídeos metinbosslar , Best selection video - Showclipaz. Boss keserken ıtemlerde hangı ozellıkler bulunmalı. Tarihli güncelleme ile aktif edilen Şövalye Mağarasına giriş için bir Geçiş Biletine ihtiyacımız var. Jan orda eklemek istedıgın boss -metin-slot hangi haritaya eklıyeceksen sec (ingilizce olarak yazar Türkcelerini asagıda verecegım) icerısıne gir . Here is a little guide about Scrofa, Bera, Lycos and Tigris on mapand also Bestial Captain on map2.


Pusat parçalarını oyundaki tüm bosslardan elde edebileceksiniz. Sadece bosslardan düşecek. Oyundaki aktif oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle, bossların.


Bu maplardaki slotlardan nasıl korunurum ve bosslara nasıl çok vururum. Filezilla Programımızı Açıyoruz. Sonrasında Bilgilerimizi Girerek Şu Yolu İzliyoruz. Merhaba dostlar, bugün ki konumuzda sizlere metinpvp serverler da ki .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar